ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα της The Octagon Group είναι δίπλα σας, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο, για να καλύπτει κάθε σας ανάγκη. Με υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Με διαρκή συνεργασία με τις Κρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας. Με συνεχή πληροφόρηση γύρω από τα διεθνή ζητήματα ασφαλείας. Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, σύμφωνα τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Με αναλύσεις κάθε πιθανού κινδύνου, αλλά και κατάρτιση αποτελεσματικών σχεδίων ασφαλείας. Αυτή είναι η εγγύησή μας. Εγγύηση της δικής σας ασφάλειας.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα της The Octagon Group περιλαμβάνουν:

Φύλαξη και επιτήρηση κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων και εγκαταστάσεων.

Στατική φύλαξη χώρων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που συστήνεται για προστασία κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και τραπεζών.

Επιτήρηση χώρων με πεζές ή ειδικά επανδρωμένες περιπολίες με οχήματα. Το οποίο εξυπηρετεί την επιτήρηση και φύλαξη μεγάλων συγκροτημάτων κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων.

Συνδυαστικό πρόγραμμα των παραπάνω υπηρεσιών και προτείνεται για μεγάλες εγκαταστάσεις, εργοστάσια, ξενοδοχεία, χώρους φύλαξης σκαφών, εκθεσιακά κέντρα, χώρους άθλησης και διασκέδασης.